BART VAN HEST OP HET PODIUM IN ENSCHEDE

In Enschede werd zondag weer een schaatsmarathon verreden in de NO competitie. Bij de C2 rijders manifesteerde Bart van Hest zich door met fabelachtige laatste ronde van 27.9 naar de derde plaats te rijden. Hij mocht dan ook trots het pdoium beklimmen en de bloemen in ontvangst nemen. De uitslagen van de DNIJ/ers in de verschillende klassen:
C2 (gemiddelde rondetijd 36.0)
3. Bart van Hest
6. Dylan Vierhuius
10. Dirk van Zoest
13. Rene den Besten
16. Thijs Kolkman
En met de 30e plaats sprokkelde Frank Jan Mennink ook nog 1 punt voor het klassement.
Dames:
35. Annemarie Freriks
Masters1
Met een gemiddelde rondetijd van 33.3 (!) wist Marc den Besten zich goed te handhaven in het peloton en finishte als 21e in het peloton van de snelste masters. Hij mag op basis van zijn prestaties deelnemen aan de Nederlandse Kampioenschappen marathon op 28 december in Heerenveen.
Masters 2
Hier maakte Holger Peters in het begin de koers hard. Hij sprokkelde veel punten voor de leidersprijs, maar ging helaas bij de eerste premiesprint onderuit en zag het peloton vervolgens voortrazen in een gemiddelde rondetijd van 36.3.