Sponsoring

De schaats- en skeelervereniging DNIJ heeft een aantal sponsoren die de club een warm hart toe dragen. Bedrijven die de club sponsoren komen met logo en naam op de clubkleding (trainingsjasjes, schaats- en skeelerkleding  en loop- en fietskleding).  Tevens komt er een log op de banner van de website. Als u ook wilt sponsoren kunt u contact opnemen met voorzitter@dnij.nl


VAN BENTHEM SPORT
Van Benthemsport Apeldoorn is sponsor van DNIJAl 15 jaar is Van Benthem Sport het juiste adres voor een perfecte service.Eigenaar Jaap van Benthem afkomstig uit een bekende schaatsfamilie heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt.Uit de jaren lange ervaring in het sporten kunnen we u als klant voorzien van de juiste informatie en een deskundig advies.MÖHLMANN AUTOSCHADE & SPUITBEDRIJF
Möhlmann Autoschade is sponsor van DNIJ Al ruim 30 jaar vind je ons autoschade herstelbedrijf Mohlmannschade, parallel aan de A1, in Apeldoorn Zuid. Heb je schade aan je auto? Kom gerust langs voor een (advies) gesprek en/of offerte. Graag staan wij je persoonlijk te woord en bespreken we een herstelplan voor je auto Naast auto’s kun je bij ons ook terecht voor het spuiten van velgen, reclamezuilen, racefietsframes, radiatoren, graafmachines, boot of zelfs je babykamer of keuken

MENNINK MAKELAARS
Mennink Makelaars is sponsor van DNIJMet het stappenplan kunt u al verkopen vanaf 0,8% courtage en aankopen vanaf € 1.000,-. Wij gaan voor kwaliteit, persoonlijk, eerlijk en realistisch advies. Daarnaast werken wij met een fotograaf voor de presentatie van uw huis, ontvangt u een verkopers log- in, doen wij een gratis waardebepaling en kunnen wij o.a. voor u een woonhuis styliste, vakmensen bij uw verbouwing en een woningcommercial regelen. Met deze service gaan wij samen met u voor een goed resultaat!

STEDENDRIEHOEK
Stedendriehoek is sponsor van DNIJUitgeverij Stedendriehoek BV is de uitgever van Nieuwsblad Stedendriehoek, dit is een gratis krant en verschijnt wekelijks huis aan huis in de regio Stedendriehoek: Apeldoorn, Deventer, Zutphen en de omliggende plaatsen in een oplage van 136.000 exemplaren.

Elke laatste week van de maand hebben wij een extra verspreiding in Vaassen, Epe en Emst, de oplage is dan totaal 153.000 exemplaren.

Naast het uitgeven van het gratis nieuwsblad worden er ook specials uitgegeven. Voorbeelden hiervan zijn de WK-special, de Markt-special, Huizen-special, Eindejaarsspecial etc.

MULDER AANNEMINGSBEDRIJF
Mulder Aannemingsbedrijf is sponsor van DNIJAannemingsbedrijf Mulder is een moderne middelgrote bouwonderneming in Apeldoorn met meer dan 100 jaar ervaring in alle facetten van de bouw. Als erkend bouwgarant aannemer staat ons vakkundige team van medewerkers garant voor een betrouwbare en professionele uitvoering. We hechten grote waarde aan een goede relatie met opdrachtgevers en kunnen u bij al uw bouwactiviteiten van dienst zijn. Of het nu gaat om een verbouwing van een bestaande woning of grootschalige nieuwbouw, kwaliteit staat altijd voorop.