sponsoring

DNIJ heeft verschillende sponsoren die de Schaats- en skeelervereniging een warm hart toe dragen. Als u ook wilt sponsoren dan kan dat door het worden van kledingsponsor of sponsor van de website met een banner en vermelding op deze pagina.

Kledingsponsoren:

Disbergen Hydrauliek Service is sponsor van DNIJVan Benthemsport Apeldoorn is sponsor van DNIJCadomotus is sponsor van DNIJMennink Makelaars is sponsor van DNIJCountus is sponsor van DNIJStedendriehoek is sponsor van DNIJMulder Aannemingsbedrijf is sponsor van DNIJTablinum Tijmes is sponsor van DNIJ
Websitesponsoren:
Aannemersbedrijf Hakstege is sponsor van DNIJAannemersbedrijf P.A van Kruistum & ZN is sponsor van DNIJ

Kieveen is sponsor van DNIJRunnersworld is sponsor van DNIJ

Kledingsponsoren:
Onderstaande sponsoren zorgen er ook voor dat DNIJ-leden voordelig in hun eigen clubkleding kunnen sporten.

DISBERGEN HYDRAULIEK SERVICE
Disbergen Hydrauliek Service is sponsor van DNIJDisbergen Hydrauliek Service is een dynamisch bedrijf dat gevestigd is in Apeldoorn, Veenendaal en Hengelo (Ov).
Wij verzorgen de complete opbouw van hydraulische systemen op vrachtwagens.
Autolaadkranen, kippers (achterover- en 2 of 3 zijde), haakarmsystemen, portaalarmsystemen en kabelsystemen behoren tot ons pakket. Tevens verzorgen wij de bouw van open laadbakken maar ook het onderhoud, reparatie en RAI kraankeuringen voor u.

VAN BENTHEM SPORT
Van Benthemsport Apeldoorn is sponsor van DNIJAl 15 jaar is Van Benthem Sport het juiste adres voor een perfecte service.Eigenaar Jaap van Benthem afkomstig uit een bekende schaatsfamilie heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt.Uit de jaren lange ervaring in het sporten kunnen we u als klant voorzien van de juiste informatie en een deskundig advies.

CADOMOTUS
Cadomotus is sponsor van DNIJThe pure skating company. Pronounced “Kä-dō-Mō-tŭs” our name refers to the ‘falling motion of the body’ and the name, like our company, is behind every type of skating – Inline Skating & Inline Speed Skating, Downhill Speed Skating, Nordic Blading, Longtrack, Shorttrack & Marathon Ice Speedskating and XC Free Skiing.

MENNINK MAKELAARS
Mennink Makelaars is sponsor van DNIJMet het stappenplan kunt u al verkopen vanaf 0,8% courtage en aankopen vanaf € 1.000,-. Wij gaan voor kwaliteit, persoonlijk, eerlijk en realistisch advies. Daarnaast werken wij met een fotograaf voor de presentatie van uw huis, ontvangt u een verkopers log- in, doen wij een gratis waardebepaling en kunnen wij o.a. voor u een woonhuis styliste, vakmensen bij uw verbouwing en een woningcommercial regelen. Met deze service gaan wij samen met u voor een goed resultaat!

STEDENDRIEHOEK
Stedendriehoek is sponsor van DNIJUitgeverij Stedendriehoek BV is de uitgever van Nieuwsblad Stedendriehoek, dit is een gratis krant en verschijnt wekelijks huis aan huis in de regio Stedendriehoek: Apeldoorn, Deventer, Zutphen en de omliggende plaatsen in een oplage van 136.000 exemplaren.

Elke laatste week van de maand hebben wij een extra verspreiding in Vaassen, Epe en Emst, de oplage is dan totaal 153.000 exemplaren.

Naast het uitgeven van het gratis nieuwsblad worden er ook specials uitgegeven. Voorbeelden hiervan zijn de WK-special, de Markt-special, Huizen-special, Eindejaarsspecial etc.

COUNTUS
Countus is sponsor van DNIJ

Onze vestiging in Apeldoorn is één van onze jongste vestigingen. In juni 2008 hebben drie collega’s hun intrek genomen in een pand in deze prachtige stad. Inmiddels is het aantal medewerkers uitgebreid naar vier. John den Besten is sinds de oprichting vestigingsdirecteur van deze Countus vestiging in Apeldoorn.

MULDER AANNEMINGSBEDRIJF
Mulder Aannemingsbedrijf is sponsor van DNIJAannemingsbedrijf Mulder is een moderne middelgrote bouwonderneming in Apeldoorn met meer dan 100 jaar ervaring in alle facetten van de bouw. Als erkend bouwgarant aannemer staat ons vakkundige team van medewerkers garant voor een betrouwbare en professionele uitvoering. We hechten grote waarde aan een goede relatie met opdrachtgevers en kunnen u bij al uw bouwactiviteiten van dienst zijn. Of het nu gaat om een verbouwing van een bestaande woning of grootschalige nieuwbouw, kwaliteit staat altijd voorop.

TABLINUM TIJMES; ONTWERPBUREAU VOOR HARMONISCHE VORMGEVING
Tablinum Tijmes is sponsor van DNIJJan Tijmes van het ontwerpbureau Tijmes Tuinidee begon in 1990 met het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Het werk is inmiddels uitgegroeid van tuinarchitectuur en aanleg van tuinen, tot het ontwerpen van huizen,schuren, serres en gebruiksvoorwerpen. Tevens ontwerpen wij meubels, lampen en bijvoorbeeld ramen van gekleurd gesmolten glas.
Websitesponsoren:

AANNEMERSBEDRIJF HAKSTEGE
Aannemersbedrijf Hakstege is sponsor van DNIJAannemersbedrijf Hakstege is gestart in juni 2008.
Het bedrijf is een Eenmanszaak. Aannemersbedrijf Hakstege is in bezit van alle benodigde vakdiploma`s om ook grotere verbouwingen en projecten aan te kunnen nemen.

Aannemersbedrijf Hakstege staat voor vakmanschap, kwaliteit en een persoonlijkebenadering.
Wij kunnen u bij een breed vlak van werkzaamheden van dienst zijn, zowel grote als kleine projecten nemen wij aan.
AANNEMERSBEDRIJF P.A. VAN KRUISTUM & ZN
Aannemersbedrijf P.A van Kruistum & ZN is sponsor van DNIJAannemersbedrijf P.A. van Kruistum & zn
H.P. Prangsmalaan 23
6731 BL Otterlo
KIEVEEN

Kieveen is sponsor van DNIJWij zijn een meubelzaak waar je naar harte lust kan rond dwalen en snuffelen. Van meubelen, tot verlichting van maatwerk tot woondecoraties. onze winkel is gevestigd in een oude coöperatie en telt drie verdiepingen.Onze collectie wisselt snel, altijd nieuwe artikelen en ideeën. Ook  J’s brocante is de moeite waard. U vindt daar juist dat ene item wat u nog nodig heeft om uw interieur compleet te maken.

RUNNERSWORLD

Runnersworld is sponsor van DNIJ

De nummer één in lopen. We claimen de nummer één te zijn en dat is niet voor niets.

* Al onze medewerkers zijn zelf hardlopers
* Daarom krijg je altijd advies op hoog niveau
* De winkeleigenaren zijn zelf ook ooit begonnen en weten dus wat zowel professionals als amateurs beweegt. Daarom helpen we iedereen met hetzelfde enthousiasme
* We kijken samen met jou wat het beste past, onder andere door loop- en voetanalyses
* Als speciaalzaak hebben we altijd de nieuwste producten en gadgets op het gebied van lopen in huis
* Als runningspecialist hebben wij alle kennis in huis op het gebied van voeten, blessures, bewegingscoördinatie, voeding, etc.