sponsoring

DNIJ heeft verschillende sponsoren die de Schaats- en skeelervereniging een warm hart toe dragen. Als u ook wilt sponsoren dan kan dat door het worden van kledingsponsor of sponsor van de website met een banner en vermelding op deze pagina.

 

Van Benthemsport Apeldoorn is sponsor van DNIJMennink Makelaars is sponsor van DNIJStedendriehoek is sponsor van DNIJ

 

 

VAN BENTHEM SPORT
Van Benthemsport Apeldoorn is sponsor van DNIJAl 15 jaar is Van Benthem Sport het juiste adres voor een perfecte service.Eigenaar Jaap van Benthem afkomstig uit een bekende schaatsfamilie heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt.Uit de jaren lange ervaring in het sporten kunnen we u als klant voorzien van de juiste informatie en een deskundig advies.

MENNINK MAKELAARS
Mennink Makelaars is sponsor van DNIJMet het stappenplan kunt u al verkopen vanaf 0,8% courtage en aankopen vanaf € 1.000,-. Wij gaan voor kwaliteit, persoonlijk, eerlijk en realistisch advies. Daarnaast werken wij met een fotograaf voor de presentatie van uw huis, ontvangt u een verkopers log- in, doen wij een gratis waardebepaling en kunnen wij o.a. voor u een woonhuis styliste, vakmensen bij uw verbouwing en een woningcommercial regelen. Met deze service gaan wij samen met u voor een goed resultaat!

STEDENDRIEHOEK
Stedendriehoek is sponsor van DNIJUitgeverij Stedendriehoek BV is de uitgever van Nieuwsblad Stedendriehoek, dit is een gratis krant en verschijnt wekelijks huis aan huis in de regio Stedendriehoek: Apeldoorn, Deventer, Zutphen en de omliggende plaatsen in een oplage van 136.000 exemplaren.

Elke laatste week van de maand hebben wij een extra verspreiding in Vaassen, Epe en Emst, de oplage is dan totaal 153.000 exemplaren.

Naast het uitgeven van het gratis nieuwsblad worden er ook specials uitgegeven. Voorbeelden hiervan zijn de WK-special, de Markt-special, Huizen-special, Eindejaarsspecial etc.

MULDER AANNEMINGSBEDRIJF
Mulder Aannemingsbedrijf is sponsor van DNIJAannemingsbedrijf Mulder is een moderne middelgrote bouwonderneming in Apeldoorn met meer dan 100 jaar ervaring in alle facetten van de bouw. Als erkend bouwgarant aannemer staat ons vakkundige team van medewerkers garant voor een betrouwbare en professionele uitvoering. We hechten grote waarde aan een goede relatie met opdrachtgevers en kunnen u bij al uw bouwactiviteiten van dienst zijn. Of het nu gaat om een verbouwing van een bestaande woning of grootschalige nieuwbouw, kwaliteit staat altijd voorop.