Sponsoring

De Stichting heeft verschillende bedrijven die materieel dan wel financieel ondersteunen. Mogelijkheden voor sponsoring zijn b.v. een reclamedoek langs de baan of op de wand van de sporthal. Ook kan uw bedrijfsnaam op deze pagina worden geplaatst. Voor sponsoring kan contact opgenomen worden met voorzitter@dnij.nl


VELDHUIS KLARENBEEK

Uw veelzijdige partner voor grond,- sloop- en straatwerk
Sinds de oprichting in 1988, is de eenmanszaaak van Roel Veldhuis uitgegroeid naar het huidige Veldhuis Klarenbeek b.v., waar zonen Mark en Tonnie vol toewijding aan het roer staan.

Met een uitgebreid machinepark en verschillende expertises staan zij én alle medewerkers klaar om u van dienst te zijn.NIEUWENHUIS Betonrenovatie B.V.


Nieuwenhuis
staat voor kwaliteit en zekerheid in vloerpreparatie, renovatie & vloerherstel. Al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in ondergronden! VCA Gecertificeerd. Specialistische Kennis.

WILDKAMP

Meer dan 100.000 technische artikelen uit voorraad leverbaar. Snel geleverd, waar en wanneer u wilt. Jaarafspraken voor extra korting. Persoonlijke prijzen. 100.000 techn. artikelen. Aanbevolen door 97% Volgende werkdag geleverd. Afhalen in 45 vestigingen.

MULDER AANNEMINGSBEDRIJF
Mulder Aannemingsbedrijf is sponsor van DNIJAannemingsbedrijf Mulder is een moderne middelgrote bouwonderneming in Apeldoorn met meer dan 100 jaar ervaring in alle facetten van de bouw. Als erkend bouwgarant aannemer staat ons vakkundige team van medewerkers garant voor een betrouwbare en professionele uitvoering. We hechten grote waarde aan een goede relatie met opdrachtgevers en kunnen u bij al uw bouwactiviteiten van dienst zijn. Of het nu gaat om een verbouwing van een bestaande woning of grootschalige nieuwbouw, kwaliteit staat altijd voorop.

METAALTECHNIEK APELDOORN APELDOORN B.V.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Logo-MTA-B.V-620x232.jpg

Metaal Techniek Apeldoorn, kortweg MTA, wij zijn een metaalbewerkingsbedrijf met een platte bedrijfscultuur dat volledig in eigen beheer oplossingen levert in RVS, Aluminium en Metaal van concept tot uitvoering. Ons vakmanschap en uiterst bekwaam personeel staan volledig tot uw beschikking en garant voor de kortst mogelijke doorlooptijd met een duidelijke focus op kwaliteit. Wij zijn experts in ons vakgebied, wij denken mee, wij denken vooruit, wij zijn betrokken.

WKZ Logo en tekst volgt

Houthandel Rouwenhorst Logo en tekst volgt

Dirk Makaay Schilderwerken Logo en tekst volgt