Schaats- en skeelervereniging DNIJ (De Nieuwe IJsbaan) is een sportvereniging met ruim 200 leden in alle leeftijdscategorie├źn. De vereniging is hoofdgebruiker van de Omnisport schaats- en skeelerbaan in Apeldoorn en organiseert op de baan in Apeldoorn trainingen, wedstrijden en andere activiteiten. Daarnaast organiseert DNIJ voor haar leden ook fiets-, loop en zaaltrainingen.

In het winterseizoen organiseert DNIJ schaatstrainingen op de ijsbaan de Scheg in Deventer tijdens de speciale KNSB trainingsuren en wordt er meegedaan aan wedstrijden door heel Nederland.

In de zomer wordt er een fietstrainingsweekend in Limburg georganiseerd. En in de herfstvakantie is traditioneel een trainingsweek in Inzell.

traningskamo Inzell

Daarnaast sporten veel DNIJ leden gezamenlijk op andere tijden en in verschillende groepjes. Zeker als er natuurijs ligt trekken veel leden er met elkaar op uit voor een mooie tocht. Maar ook zomers wordt er veel gefietst op verschillende niveaus en worden er regelmatig sportieve uitstapjes gemaakt. Gezelligheid speelt hierbij ook een belangrijke rol!

DNIJ is een erkende schaats- en skeelervereniging, aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Schaatsbond (KNSB). DNIJ heeft hiermee aandacht voor zowel de recreatieve als de wedstrijd sporters met een licentie voor wedstrijden. Iedereen is welkom en kan op zijn eigen niveau sporten bij DNIJ. Of het nu gaat om het schaatsen, het skeeleren of het kunstrijden.

Vrijwel alle trainers hebben hun opleiding gevolgd bij de bond en zijn in het bezit van een trainerslicentie van de KNSB.

DNIJ is een actieve vereniging, waarin sportiviteit en gezelligheid voorop staan. Leden kunnen het hele jaar door, meerdere keren per week, aan hun conditie en vaardigheden werken. Dit wordt mogelijk gemaakt door goedopgeleide, enthousiaste trainers en actieve leden.

Actief worden en meehelpen binnen DNIJ?

Als je het leuk vindt kun je zelf ook actief meehelpen binnen de vereniging. Dit kan zijn door middel van een bijdrage aan de algemene ledenvergadering of vrijwilligerswerk, want achter de schermen wordt er met veel enthousiasme een hoop werk verzet om iedereen op een goed niveau te kunnen laten sporten en ontspannen. Als je een idee hebt om actief mee te helpen (hulp bij klussen, trainer worden, hulp bij evenementen….) ontvangt de secretaris graag je bericht met wat jij voor de club kan betekenen: secretaris@dnij.nl

Privacydisclaimer
Download hier de privacyverklaring