In de winter wordt er samen met andere Gelderse en Overijsselse verenigingen getraind op de 400m kunstijsbaan ‘De Scheg’ in Deventer.

De trainingsavonden zijn:

Avond Tijden Voor wie Trainer
Maandag

 

(binnenbaan)

18:30 – 19:45 pupillen, allen met licentie. Helmuth van den Brink
Peter Versnel
Vrijdag 18:30 – 19:45 pupillen, allen met licentie. Trainen dit jaar mee bij Stokvisdennen
Maandag 18:30 – 19:45 Pupillen A en B, junioren C t/m master plus jongere pupillen indien sneller dan circa 58 seconde op de 500 meter en na overleg met de trainer, allen met licentie. Indien men mee wil trainen met DSO DSO
Dinsdag 18:15 – 19:25 Pupillen en junioren C indien sneller dan circa 90 seconden per rondje van 400 meter, allen met licentie.
Henk Veneman
Frits Kwak
Dinsdag 19:45 – 21:00 Junioren C t/m masters allen met licentie. Trainer juniorengroep:
Henk Veneman

 

Trainers marathongroep 1:

Helmuth van den Brink

Wouter de Vries

Trainer marathongroep 2:

Feddy de Graaf
Woensdag

 

 

18:30 – 19:45 Pupillen A en B, junioren C t/m master plus jongere pupillen indien sneller dan circa 58 seconde op de 500 meter en na overleg met de trainer, allen met licentie. Indien men mee wil trainen met DSO
Jan Oosterik

Henk Veneman
Vrijdag 18:30 – 19:45 Pupillen A en B, junioren C t/m masters plus jongere pupillen indien sneller dan circa 58 seconde op de 500 meter en na overleg met de trainer, allen met licentie en recreanten senioren en masters zonder licentie. Trainers pupillen/junioren:
Jan Oosterik
Henk Veneman

 

 

 

 

 

Trainers senioren en masters:

Dmitri de Vries
Herman Bakker

Is het onduidelijk in welke leeftijdscategorie je valt, klik dan hier om je leeftijdscategorie vast te stellen. De capaciteit op de kunstijsbaan is beperkt en op sommige trainingsavonden is er een grote opkomst. DNIJ kan dan besluiten om alleen leden aan te nemen die al een behoorlijke vaardigheid hebben in het schaatsen en bereid zijn om deel te nemen aan wedstrijden. Pupillen (kinderen tot 14 jaar) trainen op het middenterrein, totdat zij een behoorlijke vaardigheid en snelheid hebben opgebouwd. Ze mogen naar de 400m baan als ze een ronde sneller afleggen dan 90 seconden (Zie opmerkingen onder bovenstaande tabel). Pupillen kunnen zonder veel ervaring lid worden, wel is enige schaatsvaardigheid noodzakelijk.

Het kan zijn dat wij adviseren om uw kind ervaring te laten opdoen bij schaatsschool de Scheg.

DNIJ is een actieve vereniging, waarin sportiviteit en gezelligheid voorop staan. Leden kunnen het hele jaar door, meerdere keren per week, aan hun conditie en vaardigheden werken. Dit wordt mogelijk gemaakt door goedopgeleide, enthousiaste trainers en actieve leden. Als je het leuk vindt kun je zelf ook actief meehelpen binnen de vereniging. Dit kan zijn door middel van een bijdrage aan de algemene ledenvergadering of vrijwilligerswerk, want achter de schermen wordt er met veel enthousiasme een hoop werk verzet om iedereen op een goed niveau te kunnen laten sporten en ontspannen.