1. Zaaltraining iedere donderdagavond van 19.00 – 20.00 (Niet in vakanties)

GYMZAAL: Rederijkershoeve 18 Trainer: Johan Schaake. Van oktober tot aan de voorjaarsvakantie eind februari wordt een extra conditietraining in de zaal gegeven. Deze trainingen bestaan uit het trainen en onderhouden van lenigheid, snelheid, stabiliteit en kracht. Toegankelijk voor alle leden van DNIJ.

2. IJstrainingen in Deventer

In de winter wordt er samen met andere Gelderse en Overijsselse verenigingen getraind op de 400m kunstijsbaan ‘De Scheg’ in Deventer NB!!!! In verband met de Coronamaatregelen zijn er aanpassingen: Deze zijn te vinden op: https://www.baanverenigingdeventer.nl/?page_id=260

De trainingsavonden zijn:

Avond Tijden Voor wie Trainer
Maandag

 

(binnenbaan)

18:30 – 19:45 pupillen, allen met licentie. Helmuth van den Brink
Peter Versnel
Maandag 18:30 – 19:45 Pupillen A en B, junioren C t/m master plus jongere pupillen indien sneller dan circa 58 seconde op de 500 meter en na overleg met de trainer, allen met licentie. 
(Samen met  leden van DSO en trainer Rolph Markvoort van DSO)
Henk Veneman
Dinsdag 18:15 – 19:25 Pupillen en junioren C indien sneller dan circa 90 seconden per rondje van 400 meter, allen met licentie.
Henk Veneman

 

Frits Kwak
Dinsdag 19:30 – 20:45 Junioren C t/m masters allen met licentie. Trainer juniorengroep:
Henk Veneman

 

Trainers marathongroep 1:

Dirk van Zoest

Wouter de Vries

Trainer marathongroep 2:

Frits Kwak
Woensdag

 

 

18:30 – 19:45 Pupillen A en B, junioren C t/m master plus jongere pupillen indien sneller dan circa 58 seconde op de 500 meter en na overleg met de trainer, allen met licentie.

 

Samen met leden van DSO

Henk Veneman

Vrijdag 18:30 – 19:45 Pupillen A en B, junioren C t/m masters plus jongere pupillen indien sneller dan circa 58 seconde op de 500 meter en na overleg met de trainer, allen met licentie en recreanten senioren en masters zonder licentie. Trainers pupillen/junioren:
Henk Veneman


Dmitri de Vries

 

 

Trainers senioren en masters:

Frits Kwak

Is het onduidelijk in welke leeftijdscategorie je valt, klik dan hier om je leeftijdscategorie vast te stellen. De capaciteit op de kunstijsbaan is beperkt en op sommige trainingsavonden is er een grote opkomst. DNIJ kan dan besluiten om alleen leden aan te nemen die al een behoorlijke vaardigheid hebben in het schaatsen en bereid zijn om deel te nemen aan wedstrijden. Pupillen (kinderen tot 14 jaar) trainen op het middenterrein, totdat zij een behoorlijke vaardigheid en snelheid hebben opgebouwd. Ze mogen naar de 400m baan als ze een ronde sneller afleggen dan 90 seconden (Zie opmerkingen onder bovenstaande tabel). Pupillen kunnen zonder veel ervaring lid worden, wel is enige schaatsvaardigheid noodzakelijk.