Jannitta Spigt tweede in de Flevobokaal

luchtopname-flevoniceIn Biddinghuizen Ā ligt Flevonice, een kunstijsbaan van 5 km langs de rietkragen. Op deze baan werd woensdagavond gestart met een serie van drie marathons om de Flevobokaal. Bij de dames werd na 40 km Jannitta Spigt van het Apeldoornse DNIJ tweede in de sprint van een kopgroep van 4. Bij de Masters 1 stonden van DNIJ Wil Borsboom en Henk Veneman aan de start voor 60 km. Na 25 km viel het peloton door de hoge snelheid in verschillende groepen uiteen. Na 45 km werd een groepje met Henk Veneman gedubbeld door de kopgroep van 17 en moest uit de wedstrijd. Wil Borsboom zat in een groep ervoor en kon buiten het bereik van de kopgroep blijven en finishte op plaats 37. De wedstrijd werd gewonnen door Sjouke Hellinga uit Friesland.

2 Comments

  1. dirk | |

    mooi plaatje toegevoegd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *