marathon Assen

In Assen werd de vierde marathonwedstrijd uitd e regio Noord Oost competitie gereden. Bij de masters 1 werd in een moordend hoog tempo van gemiddeld 34.3  sec per rondje  gereden. Mede omdat gejaagd werd op een kopgroep van 10 man. Wil Borsboom kon het hoge tempo 10 ronden volgen. Bij de C3 scoorde Holger Peters met een dertigste plek z´n eerste marathonpunt. Diederik Hol werd in deze klasse 25e. Deze klasse ging in gemiddeld 39.9 per ronde. Bij de C2 haalde Dirk van Zoest de hoogste DNIJ score van dit weekend, 14e. Thijs Kolkman werd hier 19e. In de C2 ging het gemiddeld in 35.5 per ronde. De snelste klasse C 1 reed gemiddeld 34.0 per rondje. Bart Hakstege werd 33e. Bij de masters 2 tenslotte reden Feddy de Graaf (35e’) en Guus Swagemakers (45e) de koers goed uit. Hier was het gemiddeld 37.4 per rondje.

alle uitslagen Noord Oost competitie

ronde tijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *