Regio NO Marathon in Deventer. Vierde plaats voor Dirk van Zoest

In Deventer werd de zevende marathonschaatswedstrijd gehouden in het kader van de NO competitie.
Bij de masters 2 was de gemiddelde rondetijd 38.6 en reed Guus Swagemakers naar een achttiende plek. Feddy de Graaf moest helaas opgeven vanwege rugproblemen. De Masters 1 gingen rond in gemiddeld 36.7. Wil Borsboom moest al snel de strijd staken toen z’n nieuwe klapschaats niet meer wilde klappen. Henk Veneman hield het dertig rondjes vol, maar moest lossen toen het spel op de wagen ging. In de C3 groep presteert Holger Peters met de wedstrijd beter. In een slotronde van 33.9 bereikte hij de 23e plaats. Gemiddelde rondetijd wad hier 40.0. Het vuurwerk van DNIJ kwam dit keer in de C2 klasse. Drie man van DNIJ bij de eerste tien en met 36.2 de snelste gemiddelde rondetijd van de avond. Rene den Besten werd 10e, Thijs Kolkman 6e en Dirk van Zoest haalde met een vierde plaats net niet het podium. De C1 klasse ging gemiddeld rond in 36.7. Pieter van Kruistum kwam in het begin ten val. Bart Hakstege wred 26e en Marc den Besten reed dit jaar de eerste keer uit met ook nog een 27e plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *