fotoalbum Gouwzee

Een uur geleden thuis gekomen. We waren met zijn tienen schaatsen op de Gouwzee (het water, nu ijs, tussen Monnickendam, Marken en Volendam). In mijn leven heb ik al heel wat afgeschaatst, maar de ervaring van vandaag heeft daar wel iets heel bijzonders aan toegevoegd! Het ijs, de vergezichten, de sfeer, kortom het is nauwelijks onder woorden te brengen! Unaniem waren we het erover eens: DIT WAS GEWELDIG!De foto’s, die ongetwijfeld snel zullen volgen, zullen mijn berichtje vast en zeker ondersteunen. Uiteraard weet ik niet hoe de omstandigheden morgen zijn, maar als het niet anders is dan vandaag en je hebt tijd en zin om te schaatsen, dan is het absoluut onverstandig om daar niet heen te gaan!Voor meer info: bel (niet vanavond na 21.00 uur!!!!) of mail me maar! Groet, Guus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *