(masters) skievent

Op zaterdag 6 februari togen 14 DNIJ-skifanaten onder leiding van skigoeroe Tom Leeneman naar de sneeuw van Sauerland. De langste afdaling van heel Sauerland vind je in Skigebiet Hunau. Onderweg in de auto moesten er van Tom strijdliederen in het dialect worden ingestudeerd en tijdens de pauzes ten gehore worden gebracht. Ook in de auto werd er onder leiding van dominee Bert gesproken over geloof en samenleving. Er werd dan wat minder snel gereden. Er vormde zich zo unterwegs en op de piste spontaan een hechte groep skivrienden, die fanatiek de einheimischen een skipoepje lieten ruiken. Voorgangers/koplopers hierin waren Wil, Holger en Henk. Tom gaf ons allen zowel collectief als individueel les. We hebben allen volop genoten. Het was deels een mistig gebeuren in de bossen van Sauerland met gelukkig ook een klein beetje zon. De schnaps en gluehwein in het leuke kleine skihutje oben waren goed en goedkoop. Henk en Joke zijn nog een nachtje en dagje gebleven. Wij snelden zurueck nach Hause ueber den Autobahn. We hadden een waardige afsluiting met ballen gehakt bij Mendel. Tom bedankt voor het organiseren van dit event!

1 Comment

  1. Holger | |

    Tom (en andere) BEDANKT! Het was een fantastische dag!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *