DNIJ succesvol bij Gewestelijk Gelders kampioenschap

Op de laatste schaatsdag van het seizoen werd in Nijmegen nog het Gewestelijk Gelders Kampioenschap verreden. Het reglement bepaalde dat Gelderse rijders maar aan één kampioenschap mogen meedoen ; het kampioenschap van Overijssel of dat van Gelderland. DNIJ ers die al aan het kampioenschap van Overijssel hadden meegedaan konden dus niet meer mee doen. Het aantal deelnemers was minimaal en hierdoor werden diverse categorieën samengevoegd. Sander, Jelmer, Iris en Sabien deden in Nijmegen mee. Het werd voor DNIJ een succesvolle avond. Sander won bij Neo’s, Jelmer werd 2e bij de junioren , Iris won bij de pupillen en Sabien werd achter haar 2e. De blauwe kleding en de schaatsen kunnen nu echt in de kast!!! Op naar het zomerseizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *