Laatste DNIJ training in Enschede

DNIJ in enschedeJasper, Adriaan, Iris, Sander, Richard, Esmee, Sabien, Amarins en Gisette( niet op de foto) hebben vanavond de laatste training gehad in Enschede. Het begon dit seizoen wat onwennig. Trainen op een andere baan dan in Deventer waren we tenslotte niet gewent. Maar het heeft goed uit gepakt. Enschede is een geweldige ijsbaan waar we als ‘outsiders’ goed werden ontvangen. Het was een gezellige groep met een stabiele opkomst. Met dank aan alle ouders voor de extra uren en gereden km! De trainingen op de overdekte baan waren zeker de moeite waard en zijn voor herhaling vatbaar. Ik kreeg een prachtig ‘ontspannings pakket’, waarvoor mijn dank, en met een lolly van Amarins omdat zij was jarig was geweest gingen we allemaal smikkelend weer richting Apeldoorn. Op naar het zomer seizoen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *