DNIJ skeeleravond 14 april

Vanavond alweer de 2e skeelerles van het seizoen 2010. De opkomst was weer groot, in de groep van Willy waren maar liefst 16 personen aanwezig. Dat heeft te maken met het feit dat er een aantal “overlopers ” waren uit de beginnergroep
van Douwe-Jan, ik zal geen namen noemen. Het weer was goed er stond alleen een koud windje. De groep van Douwe-Jan
heeft een evenwicht techniek geoefend, en ik denk dat ze dat morgen ook wel zullen voelen. Willy besloot dit keer geen buitenrit te doen omdat het niveau verschil te hoog is in zijn groep. Er is zoals je op de foto’s kunt zien inmiddels beton gestort op de nieuwe skeelerbaan en als alles mee zit dan kunnen we er begin juni op rijden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *