verslag eerste skeeleravond

Na een lange winter eindelijk een paar dagen lente weer. De buienradar geeft een kans op regen in de avonduren dus het is spannend of het droog blijft. De jongste jeugd zou om 18.15 uur beginnen, vorig jaar was deze groep van 5 naar 10 gegroeid. Er was veel informatie aangevraagd, zouden al die aspirant-leden komen?  Attiene krijgt het druk want al ruim voor 18.00 uur komen de eerste ouders met kinderen. Heb geen precieze telling maar het zouden er zo’n 22 zijn. Als die volgende week ook komen, een verdubbeling van deze groep. Gelukkig is Karin bereid om dit seizoen Attiene te assisteren. Het eerste luxe probleem is gelukkig gelijk opgelost. De jeugdgroep van Jaap, ook van 10 vorig jaar naar 20 kinderen deze avond. Een assistent bij Jaap zou erg welkom zijn, wie voelt zich geroepen?

Een 10 tal beginnende volwassenen bij Douwe Jan ook een volle bak. En Willy zijn groep ook gegroeid tot voorbij de 10 gevorderden. Bij de cracks, geen nieuwe gezichten alleen ze zijn sterker dan vorig jaar, dat is voor mij persoonlijk weer een kluif. Kortom het was een gekrioel van skeeleraars op de parkeerplaats bij Intratuin. Meer dan 40 jeugdleden en aspirant jeugdleden plus bijna 30 volwassen en aantal wachtende ouders maakt een gezellige boel op locatie.  En ondanks een dreigende lucht bleef het droog, dus we mogen spreken van een geweldige seizoenstart

Gert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *