Natuurijs toeren op 2e Kerstdag

DNIJ bij Deelentocht Tynje.MOVNa wat mailtjes tussen DNIJ-leden besloten 4 DNIJ-leden om vandaag op 2e Kerstdag de familie maar even thuis te laten om polshoogte te gaan nemen in Tynje bij de natuurtoertocht de Deelentocht in natuurgebied De Deelen. Het is een laagveengebied met petgaten, struikgewas, riet en weilanden. De organisatie door ijsclub Klein Begin uit Ulesprong had het goed voor elkaar. Wat een ijsplezier ook hier weer vandaag. Toen we 10:45 arriveerde waren er al aardig wat schaatsers op het ijs en om 12:15 toen we weer richting huis gingen kwamen er nog steeds rijders aangelopen.
Ook wij (Hendrik, Henk, Annette en Holger) genoten volop! Het weer hielp hierbij zeker mee. Windstil, zonnetje en een temperatuur rond de 0 graden. Super omstandigheden. Ook nog even meegenieten bekijk dan de 3 filmpjes of de foto’sGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *