2011 goed van start

Het was een goede start dit nieuwe jaar in Apeldoorn! Ondanks dat lichte dooi zijn aantrede deed stonden er zondag 2 januari er al weer zo’n 1000 schaatsers op de ijzers op de Omnisport kunstijsbaan in Apeldoorn. Wat een gezellige drukte weer op de baan. En het beloofd nog een mooie eerste week te worden….!
Donderdag komt namelijk de KPN junior schaatsclub met Barbara de Loor naar Apeldoorn. DNIJ organiseert dan samen met de KNSB deze schaatsclinics voor de Apeldoornse schooljeugd. Ruim 330 schoolkinderen hebben zich hiervoor aangemeld en komen tussen 9 uur ’s ochtens en 3 uur ’s middag schaatslessen volgen.
Barbara de Loor tijdens KPN junior schaatsclubDaarna begint ’s avonds de sport van de maand. Via accres hebben 24 schoolkinderen zich aangemeld voor schaatsen als sport van de maand. Dit jaar gaat DNIJ starten met 1 groep die 4 weken lang op donderdagavond tussen 6 en 7 uur een schaatsles komen volgen. Ervaren DNIJ trainers gaan dan aan de slag om de eerste schaatstechniek bij te brengen. En verder gaan de schaatslessen op de woensdagavond voor alle pupillen van DNIJ natuurlijk ook gewoon door. Ook heeft er zich inmiddels al een groepje kunstrijders gevormd die een paar keer per week lessen krijgen. Voor DNIJ ook weer een hele nieuwe tak van de schaatssport die op de baan in Apeldoorn is ontstaan. Binnenkort hier meer over op onze website.Lees hier het persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *