DNIJ 3e op stedentoernooi 2011

3e plek voor DNIJ op stedentoernooi 2011Ook dit jaar is het DNIJ weer gelukt om op het podium te komen bij de traditionele afsluiting van het schaatsseizoen op het stedentoernooi in Deventer. Het was weer een spannende strijd om de punten bij de verschillende wedstrijdonderdelen. Met een 3e plek op het onderdeel lange baan, 2e plek bij de estafette, 3e bij de ploegenachtervolging, 2e bij de Koppelkoers en een 9e plek bij de Marathon bleven we uiteindelijk 1 punt voor op de stokvisdennen uit Dalfsen. Hierdoor haalde we dus net het podium dit jaar.
Het was ook dit jaar weer een super gezellig evenement met veel deelnemers en toeschouwers die genoten van de zon die aan het einde van de ochtend doorbrak. We bedanken dan ook de organiserende ijsverenigingen DSO Epe en Stokvisdennen Dalfsen voor de organisatie van deze fantastisch gezellige en spannende seizoensafsluiting! Tot volgend jaar!
Oja, als DNIJ hebben we ook dit jaar flink wat foto’s gemaakt. Wil je nog even nagenieten dan kun je de foto’s hieronder bekijken. Downloaden van foto’s kan ook via de fotoset die online staat.
Ook de uitslag (per onderdeel) kun je hier downloaden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *