Aanvraag baankaarten 2011-2012

De scheg met overkappingHet schaatsseizoen staat voor de deur dus nu een oproep om je aan te melden voor het volgende schaatsseizoen als je weer in Deventer wil meeschaatsen met één van de DNIJ-trainingsgroepen. Uiteraard zijn jullie allemaal al volop in training voor het komende seizoen. Wij zijn dan ook al druk bezig met de administratieve voorbereiding. We verzoeken jullie zo snel mogelijk dit formulier ingevuld terug te mailen, zodat we op tijd de baankaarten en licenties enz. kunnen aanvragen.

Bij de pupillen op de binnenbaan hebben we naast de maandagavond ook de mogelijkheid om met DSO mee te trainen op de woensdagavond. Dit jaar hebben we dus 2 pupillenavonden op de binnenbaan! Afhankelijk van de aanmeldingen gaan we deze invullen. Daarnaast is er ook op dinsdagavond het eerste blok een pupillentraining op de buitenbaan. Dit is alleen voor pupillen die al goed een rondje kunnen schaatsen (maximaal 90 seconden). Voor de pupillen geldt: “Geef naast je voorkeursavond ook aan welke avond je echt niet kunt!”
Net als vorig seizoen zijn er 2 trainingsavonden voor de junioren in Deventer (dinsdag en vrijdag). DNIJ heeft ook dit schaatsseizoen weer de beschikking gekregen over een beperkt aantal baankaarten voor de junioren op de woensdagavond in Enschede. Deze baankaart is alleen op uitnodiging van je trainer. Degene die dit betreft hebben inmiddels bericht gehad van hun trainer. Senioren en Masters die in Enschede willen trainen verzoeken wij contact op te nemen met Holger Peters (gegevens onderaan deze brief).

De bedragen voor licenties, baankaarten en overige kosten voor het komende seizoen staan vermeld op de pagina contributie. Let op: deze bedragen zijn onder voorbehoud en mogelijk nog aan verandering onderhevig. Een abonnement op het blad schaatsport is verplicht (één maal per gezin). Pupillen en junioren B & C kunnen vrijwillig een abonnement nemen. Naast de KNSB bijdragen is er ook nog een DNIJ trainersbijdrage van € 10,- per seizoen per avond waarvoor je je aanmeld. Schaats je dus op dinsdag- en vrijdagavond dan betaal je dus € 20,- trainersbijdrage aan DNIJ voor het hele winterseizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *