DNIJ-er Pieter van Kruistum derde in Deventer

Pieter van Kruistum heeft bij de derde wedstrijd om de Leisure World Oost marathonschaatscompetitie bij de C1 klasse tussen al het aanstormend marathontalent een keurige derde plaats behaald na een tactisch sterk gereden koers. Marc den Besten kwam in deze koers helaas ten val en kon niet meer aansluiten bij het peloton. Bij de dames kwam Annette Peters aan de start en werd in haar eerste marathon dit jaar meteen al twaalfde.
Bij de masters 1 moest Henk Veneman na een paar ronden uit koers omdat vergeten was de startlijst te tekenen. Holger Peters moest het hoofd buigen voor het hoge tempo in het peloton. Bij de masters 2 moest Feddy de Graaf 1 ronde toegeven op het peloton, maar reed daarna goed mee.
De uitslagen en tussenklassementen zijn te vinden op www.leisureworldoost.nl

Op de foto rechts Pieter van Kruistum met de bloemen.
Tijdens de marathonwedstrijd in Deventer heeft Holger nog foto’s gemaakt van verschillende categorie├źn.
Bekijk de foto’s op de DNIJ fotostream

1 Comment

  1. willythewit | |

    Pieter, kanjer goed gedaan man. Wij zijn er trots op met jou te mogen trainen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *