Oproep voor Assistent schaatsdocenten!

AS-ers met herkenbaar hesje van DNIJ op de baanNet als afgelopen winter willen we ook dit jaar weer op onze ijsuren toezicht op onze baan regelen, om daarmee de veiligheid op de baan te bevorderen, op verzoek af en toe een technische aanwijzing te geven en zo mogelijk wat positieve PR voor DNIJ te krijgen. Deze zogeheten Assistent Schaatsdocenten (AS-ers) moeten herkenbaar, met hesje, op de baan aanwezig zijn tijdens alle DNIJ-uren (dagelijks van 17.30- 20.00u). Daarom geldt dat hoe meer AS-ers we hebben, hoe beter we deze taak kunnen verdelen. Dus geef je graag op bij Rik van den Bussche, secr.dnij@gmail.com . Geef gelijk je voorkeuren voor een bepaalde avond of avonden op, dan kan ik vast beginnen met het invullen van een rooster. Wil je eventueel op andere evenementen buiten genoemde uren als AS-er optreden, geef dat dan ook even aan. Alvast bedankt voor jullie opgave.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *