Uitslag clubkampioenschappen

Gisteravond was weer één groot feest. Vele deelnemers stonden voor de eerste keer aan de start voor een wedstrijd, maar ook de cracks van de vereniging streden weer hard om de titel. Ondanks de zware omstandigheden (zeer hoge luchtdruk en zwaar ijs) werden er deze avond ook nog een aantal PR’s gereden. Soms ging het ook niet helemaal goed en werd er een wissel vergeten of een pyloon omgeschopt maar dit mocht de feestvreugde uiteindelijk niet deren. De sportieve strijd werd uiteindelijk om 22.00 uur afgesloten in een stampvolle Eskimobar met de prijsuitreiking door onze voorzitter Tom Leeneman.

Nog even kijken hoeveelste je bent geworden? Download dan hier het algemene afstanden klassement van de clubkampioenschappen DNIJ op zaterdagavond 26 november 2011

Nog leuke foto’s gemaakt? Mail ze dan even naar Holger of zet ze online en geef de link even door. Het mailadres van Holger is schaatsen@dnij.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *