Wil Borsboom op het podium in Groningen.


De marathonschaatsers van DNIJ koersten zondagavond naar Groningen voor de derde wedstrijd in de NO competitie. En niet zonder resultaat werd naar het verre Groningen gereisd. Wil Borsboom kon bij de masters 2 met een tweede plaats bloemen mee naar huis nemen. Bij de regio kweekvijver voor nieuw marathonschaatstalent (heren C1) toonde Adriaan Janssen aan ook tussen deze mannen goed mee te kunnen in z’n eerste wedstrijd in deze competitie (20e). Pieter van Kruistum reed bij de C1 een sterk aanvallende koers en wist de koers als 15e te eindigen. Alle rijders van DNIJ eindigden deze avond ‘in de punten voor het klassement’.

De uitslagen van alle DNIJ-ers op rij:

Heren C2:

14. Rene den Besten

17. Thijs Kolkman

23. Dirk van Zoest

27. Frank Mennink

Heren C1:

15. Pieter van Kruistum

20. Adriaan Janssen

Masters 2:

2. Wil Borsboom

10. Holger Peters

12. Henk Veneman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *