Drie DNIJ overwinningen jeugdmarathons Dronten

In Dronten werd de vierde wedstrijd van de jeugdmarathons in de Leisure World jeugdcompetitie Oost verreden. DNIJ scoorde goed met drie eerste plekken. Bij de pupillen C jongens was het Arno Tellegen die won en z’n eerste plek in het klassement daarmee verstevigde. Bij de meisjes pupillen A was Iris Jansen de eerste en klom daarmee naar de eerste plaats in het klassement. Bij de jongens pupillen A werd Sven Tellegen tweede. Bij de meisjes junioren C wist Sanne in ’t Hof haar tweede wedstrijd te winnen en staat nu tweede in het klassement. Bij de jongens junioren C werd Evert Scholten derde en klom daarmee naar plek twee in het klassement.

1 Comment

  1. willythewit | |

    kampioentje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *