Marathon Regio Noord-Oost Deventer

In Deventer werd zondag de 5e wedstrijd in de schaatsmarathoncompetitie NoordOost verreden.
Bij de C1 rijders reden van DNIJ Pieter van Kruistum (7e) en Adriaan Janssen (15e) in de punten.
Bij de C2 rijders koersten de DNIJ-ers sterk van voren met ontsnappingen van Thijs Kolkman en vlak voor de finale van Frank Mennink. Alle vluchters werden echter achterhaald en het werd een massasprint met de volgende uitslagen voor DNIJ:
6. Thijs Kolkman
10. Rene den Besten
12. Dirk van Zoest
23. Peter Trip
26. Frank Mennink
Ook bij de Masters 2 draaide het uit op een massasprint. Holger Peters probeerde in het begin van de wedstrijd aan het peloton te ontsnappen, maar werd weer ingerekend. In de finale moest hij het peloton laten gaan. Wil Borsboom (5e) en Henk Veneman (17e) spurtten in de eindsprint naar punten voor het klassement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *