Sabien Wijsman tweede bij C junioren

Bij de gewestelijke langebaanschaatskampioenschappen sprint voor C en B junioren in Deventer hebben DNIJ-ers erg goed gepresteerd. Sabien Wijsman uit de gewestelijke schaatsselectie van Anton Sigger, werd in het klassement bij de C meisjes tweede na een erg sterke eerste 500 m in een nieuw PR: 43.98. Iris Willemsen die ook in de gewestelijke selectie Overijssel schaatst stond na twee afstanden met 45.28 en 45.76 op een mooie vierde plaats. Helaas kwam ze op de 1000 meter ten val en kon zo een mooi klassement vergeten.
Ook door de andere DNIJ-ers werden er veel persoonlijke records gereden.
Richard Uenk scherpte op de 2 500 meters z’n persoonlijke tijd aan naar 43.39. Peter Toorneman naar 44.45. Evert Scholten naar 47.53. Talita van Hartskamp verbeterde met meer dan een seconde naar 49.38. Lisa van Eek presteerde geod met een vijfde plaats bij de meisjes B.

Meisjes C
2. Sabien Wijsman
7. Sanne in ’t Hof
8. Gisette Bunte
19. Talita van Hartskamp (val op 2e 500 m)
22. Claudia Nieuwenhuis ( val op 1000m)
Jongens C:
7. Peter Toorneman.
20, Evert Scholten
Meisjes B
5. Lisa van Eek
Jongens B
14. Richard Uenk

Op de foto links Sabien Wijsman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *