Schaatsmarathon regio NO in Groningen: Pieter van Kruistum een rondje voor

schaatsmarathon regio NO in Groningen: Pieter van Kruistum een rondje voor
In de regioschaatsmarathon in Groningen leverde Pieter van Kruistum voor DNIJ de beste prestatie. Vij de C1 rijders onstnaptene er twee koplopers uit het peloton. Pieter reed er in z’n eentje naar toe en met drie man werd een mooie voorsprong opgebouwd. Uit het peloton reed nog een groep van 14 weg en toen die bij de drie koplopers kwamen werd eendrachtig een volle ronde voorsprong opgebouwd. In de eindsprunt van het peloton werd Bart Hakstege als 30e geklasseerd en haalde dus zo nog net 1 punt. Marc den Besten werd 37e.
In de eindsprint van de 17 man met een ronde voor werd Pieter van Kruistum 10e.

Bij de heren C2 vier DNIJ-ers aan de start die ook alle vier in de punten reden. Eendrachtig achter elkaar eindigden Frank Jan Mennink, Rende den Besten, Thijs Kolkman en Peter Trip in deze volgorde als 25e, 26e , 27e en 28e .

Ook de drie masters 2 van DNIJ haald alledrie punten: Wil Borsboom (14e), Henk Veneman (17e) en Holger Peters (30e)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *