Marathon Regio NoordOost in Enschede. Aanvallende koers van Frank Mennink

In Enschede werd de negende wedstrijd in de marathon NoordOost competitie verreden. Bij de masters 2 alleen Henk Veneman van DNIJ aan de start. Hij werd 18e en voegde 13 punten aan z’n klassement toe en staat nu 18e.
De tussenklassementen van de DNIJ-ers:
12. Wil Borsboom
18. Henk Veneman
34. Holger Peters

Bij de C2 rijders 4 DNIJ-ers aan de start. Vooral het aanvallende rijden van Frank Mennink viel op. Samen met een vluchtmakker werd een halve ronde voorsprong opgebouwd en mocht voorzichtig aan ´een rondje lappen´ gedacht worden. Het peloton zette echter nog een tandje bij door verschillende demarrages uit het peloton en zo verdween de voorsprong weer. Dirk van Zoest moest vlak voor de finale het peloton laten gaan en de andere drie DNIJ-ers klasseerden zich uiteindelijk op de volgende plaatsen:
17. Rene den Besten
25. Frank Mennink
26. Peter Trip.
In het tussenklassement is de stand nu:
14. Rene den Besten
16. Thijs Kolkman
24. Dirk van Zoest
34. Peter Trip
35. Frank Jan Mennink

Bij de C1 rijders werd Pieter van Kruistum 9e.
Hier zijn de tussenklassementen:
11. Pieter van Kruistum
26. Adriaan Janssen
40. Marc den Besten

In Deventer worden volgende week zondag de finales van de verschillende categorieën verreden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *