Meer dan 1000 bezoekers op de ijsbaan

5 februari 2012 Natuurijs in ApeldoornDit weekend kon er gratis worden geschaatst op het natuurijs dat door de DNIJ-vrijwilligers is gemaakt op de Omnisport Schaats- en Skeelerbaan in Apeldoorn. DNIJ heeft de poorten open gezet en het publiek stroomde letterlijk toe. Om 11.00 uur ’s ochtens stonden de eerste bezoekers al te popelen voor de poort om naar binnen te mogen. Zaterdag en zondag zijn er bij elkaar zo’n 1300 bezoekers geweest en was er één en al schaatsplezier. Op onderstaande video een sfeerbeeld van zondag. Ook kun je enkele foto’s bekijken op de DNIJ-fotostream.
Woensdagmiddag 8 februari gaat de ijsbaan open voor publiek vanaf 13 uur. Ook het weekend 11 en 12 februari is de ijsbaan geopend voor het publiek. ’s Avond is de ijsbaan deze week open vanaf 19 tot 21 uur.
Voor meer info over openingstijden en kosten kunt u terecht op de website van het omnisportcentrum.
Schaatverhuur op de baan wordt verzorgd door van Benthemsport. Informatie over openingstijden verhuurloket kunt u contact opnemen met van Benthemsport


1 Comment

  1. Max | |

    Graag duidelijk op de site aangeven of (en wanneer) de baan alleen open gaat voor leden van DNIJ.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *