Zaterdag weer tochtje rijden in Giethoorn

Hallo sportmaatjes, vandaag vrijdag 3 februari wederom een geweldige schaatsdag gehad in Giethoorn. Hoewel je dat van Gerrit en de buurman niet kan zeggen. Zij vertrokken eerder dan wij en zakten al na ca 500 mtr in een ondergesneeuwd windwak. Met Pieter, Folkert, Ruud, Henk, Bart-Jan, Alice, Jan, Reinder, Harry, Bert, Gerrit en Willem Hagens met verschillende snelheden onder alle brugjes van Giethoorn over de BovenWiede rondjes gereden. Onderbreking bij café/restaurant ‘De Fanfare’ met mooie verhalen en smeuïge erwtensoep.

Zo fabeltastisch dat we morgen weer die kant opgaan. Om 10:00 uur vertrekken, met koffie, bij mij: Wil Borsboom, Klokstraat 46, 7315 HP Apeldoorn. 055 7850458, 0654753489. Schoenen uit met al die sneeuw graag.

Groet Wil

Ps, laat even iets van je horen ivm de koffie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *