Zondag naar Flevonice

UPDATE: Vanwege de matige belangstelling (6 DNIJ-ers konden zondag maar) en de voorspelling met winterse buien is het schaatsen zondag 19 februari 1 week uitgesteld! Dus zondag 26 februari schaatsen op Flevonice. Meldt je aan bij Guus! Er zijn 10 gratis kaarten beschikbaar gesteld door CSV Apeldoorn en Univé
Schaatsers/sters,
Wel een tijd geleden en niet wetend wat ons zoal te wachten stond, bijvoorbeeld heel veel mooi ijs en zelfs een 11-stedentocht op eigen houtje, meldde ik dat we zondagochtend 19 februari a.s.in Biddinghuizen met een aantal belangstellenden op Flevonice zouden gaan schaatsen. Persoonlijk zie ik, de weersverwachting in acht nemend, (nog) geen aanleiding dit feestje af te blazen, beter nog, het lijkt mij wel fijn om met een groep(je) schaatsers/sters die kant uit te gaan.
Om 09.00 uur vertrekken uit Apeldoorn en om 10 uur het ijs op, is mijn voorstel!

Hartelijke groet en wellicht tot zondag.
Guus.
p.s. En uiteraard, “hoe meer zielen, hoe meer vreugd”!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *