DNIJ gedeelde 2e plaats op stedentoernooi

Stedentoernooi 2012Gisteren was het weer zover! Traditioneel werd het schaatsseizoen afgesloten met het Stedentoernooi in de Scheg. Dit jaar was de opzet wel flink aangepast aan deze tijd. Naast de traditionele start met een langebaan wedstrijd en een estafette stonden dit jaar ook de teamsprint, massa-start, en een afvalrace op het programma.
Al met al een spectaculair einde van het schaatsseizoen en zeker voor herhaling vatbaar. Wel moet er met de nieuwe onderdelen wel even ingewerkt worden voor de puntentelling. Vlak na het bekend maken van de einduitslag bleek al snel dat er iets mis was gegaan! De puntentelling van de massa-start was niet goed gegaan. Hierdoor is de uiteindelijke einduitslag nog niet bekend en zal deze nog volgen. Wat wel vast staat is dat DNIJ in ieder geval de estafette heeft gewonnen! Inmiddels is de officiele uitslag bekend en hier is DNIJ samen met DSO en Stokvisdennen op de 2de plaats geëindigd! Bekijk hier de uitslag
Als je er zaterdag niet bij was dan kun je hier alsnog de foto’s bekijken en de sfeer van het stedentoernooi 2012 nog even proeven.
Picasa van Jako van Eek (vader Lisa)
DNIJ-fotostream (foto’s Holger)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *