Schatgraven aan de Voorwaarts

Zondag aanstaande is het hek open om te komen schatgraven op middenterrein van de skeelerbaan. Er komen met het graafwerk regelmatig munten tevoorschijn, (zie de foto). Er is geen tijd voor onderzoek, daarom mag iedereen zondag vanaf 9:00 uur tot 12:00 uur met eigen schep en emmer gratis komen zoeken naar munten. Wel graag uw vondsten laten registreren voor het archief van Apeldoorn. Dit is een unieke win- win situatie, u de munten en gemeente Apeldoorn onschatbare historische informatie. Na dit weekend wordt alles weer afgedekt. Nogmaals, alle mensen uit Apeldoorn (ook niet leden) mogen gratis naar binnen om munten te gaan zoeken, mits de vondsten geregistreerd worden. Kinderen met begeleiding van een ouder hebben ook de mogelijkheid om een zandkasteel te bouwen a.s. zondag van 9:00 tot 12:00 uur. Ook hier geldt, eigen schep en emmer meenemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *