Actief zijn voor je club!!

DNIJ Jeugd vrijwilligers aan de inschrijftafel voor hun Maatschappelijke stageEen vereniging draait op vrijwilligers. En om het beste uit alle leden te halen is inzet van deze groep hard nodig. Dus vragen we iedereen, jong en oud, die zich bij de club betrokken voelt om zijn of haar steentje bij te dragen. Dit kan een keer door achter de inschrijftafel te zitten bij een wedstrijd of op een woensdagavond. Helpen bij schilderen van het clubhuis, koffie schenken. Het verkeer regelen bij een tocht of de Van Benthem Jeugdwedstrijden op de Asselsestraat.
Voor de jeugdleden die vanuit school een maatschappelijke stage (MAS) moet lopen kun je het vrijwilligerswerk dat je doet ook hiervoor nog eens inzetten!

Geef u nu op voor de Actief-lijst en laat ons weten waarbij u wilt helpen.Dan benaderen wij u per mail wanneer we uw hulp nodig hebben. Uw reactie kunt u mailen naar: actief@dnij.nl .

Alvast bedankt!
Het evenementen-team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *