Roberto van Goor benadert paroursrecord

Bij de laatste fietstijdrit aan de HoogBuurloseweg op 24 augustus werden veel persoonlijke tijden verbeterd. Iris van Beek snoepte er meer dan 2 minuten af. Iris Jansen 47 seconden. Thomas Hoogers bijna een minuut. Claudia Nieuwenhuis verbeterde haar tijd met 38 seconden en de oudere junioren en senioren (allen van DSO of Lochem) Antoinet Prins, Eline Veen, Stephanie Bunte, Harry Pardijs en Roberto van Goor reden ook bijna allemaal zo’n halve minuut sneller dan de tot dan toe snelste tijd. Roberto van Goor benaderde met z’n 18.06 het parcoursrecord van Vincent Bakker!
Voor de uitslagen, tijden en klassementen: zie de bijlage.
De laatste tijdrit staat gepland voor 14 sept. We starten een half uur eerder om half 7 i.v.m. het vroeger donker worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *