Top 10 plaatsen Noord-Oost marathon Assen

In de tweede Noord-Oost marathonwedstrijd die gisteravond werd verreden in Assen, hebben verschillende DNIJ-ers een top 10 klassering gereden. Holger Peters reed een mooie finale in de masters 2 categorie. Door zijn – naar eigen zeggen – matige eindschot, zag hij zich genoodzaakt drie ronden voor de finish een lange versnelling te plaatsen. Tot de voorlaatste bocht behield hij de koppositie. Hij kwam als vijfde over meet, twee posities voor Wil Borsboom. In de categorie C2 eindigde Bart van Hest evenals de vorige wedstrijd als vierde. Een knappe prestatie voor iemand die jarenlang geen wedstrijden heeft gereden. Zondag 11 november staat de volgende wedstrijd in Noord-Oost competitie op het programma. De DNIJ-er rijden dan een thuiswedstrijd op de Scheg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *