Trainingskamp Inzell van start

Inzell 2012 trainingskamp UPDATE 18/10
Inmiddels al over de helft heen en kunnen niet echt klagen… Trainen lekker hard maar nemen ook onze rust en dat is niet echt vervelend met bijna 25 graden 🙂 We genieten dan ook heerlijk van de zon, bergen en blauwe luchten hier! Woensdag aan het mountainbiken geweest en dinsdagavond heeft de jeugd meegedaan aan “het spel zonder grenzen” dat hier voor de Duitse jeugd werd georganiseerd bij het sporthotel.
Nou inmiddels worden de nieuwe foto’s online gezet en zullen rond 12 uur wel allemaal geupload zijn.
Zonnige groet uit Inzell

De eerste slagen op het prachtige ijs van Inzell zitten er inmiddels op!! Wat een heerlijk ijs hier!
Gisteren zonder files vlot door kunnen rijden en we waren om 16.15 uur bij het ijsstadion. Direct maar even de trainingstijden en het stadion bekeken. Vanochtend vroeg uit de veren en om 6.45 uur warmlopen op de ijsbaan voor de eerste training van 7 uur.
Ook de eerste foto’s zijn er inmiddels maar het uploaden hier vanuit Inzell gaat niet zo snel. In de loop van de dag dus meer foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *