MARATON REGIO NO IN DEVENTER. HOOGSTE KLASSERING VOOR BART VAN HEST

Zondagavond was de derde wedstrijd in de NO schaatsmarathoncompetitie. Veel DNIJ-ers lieten zich op de thuisbaan Deventer goed van voren ziedn. Bij de C2 mannen was de prestatie nog wel het beste. Bart van Hest pakte met 4 anderen een volle ronde en in de eindsprint van de kopgroep werd hij vijfde. Frank Jan Mennink won hier de sprint van het peloton en werd 6e. Op de hielen gevolgd door Rene den Besten op een 8e plaats. Peter Trip kreeg met de 30e plaats ook nog 1 punt voor het klassement.
Bij de dames werd Annemarie Freriks 36e.
Marc den Besten reed bij de masters 1 sterk van voren, maar moest z’n inspanningen wel bekopen toen hij het peloton niet meer kon volgen na alle inspanningen.
Bij de Masters 2 tenslotte was het Holger Peters die sterk van voren reed. Hij wond de leidersprijs en een klassementssprint. In de finale was het op en moest hij de spurtende meute voor laten gaan. Wil Borsboom (14e) en Henk Veneman (17e) reden hier in de eindsprint in de punten. Feddy de Graaf werd 48e en Holger Peters 56e.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *