Medailleregen voor DNIJ pupillen in Dronten

dronten - DNIJ succes
Afgelopen zaterdagavond werd in Dronten voor pupillen een supersprint gereden (2×100 en 2×300 meter). DNIJ was met vijf pupillen vertegenwoordigd. Ze bleven niet onopgemerkt. Bij de pupillen F wist Birte Tellegen een uitstekende prestatie neer te zetten. Ze werd uiteindelijk derde met vier persoonlijke records. Haar beste tijd op de 100 mtr is nu 15.39 en op de 300 mtr 41.58 sec.
Famke Minnee wist bij de pupillen meisjes C twee baanrecords aan te scherpen ( 100 mtr in 13.07 en 300 mtr in 31.31) en was ongenaakbaar voor de rest van het veld. Iris van Beek kwam nog het dichtste in de buurt met twee persoonlijke records (13.61 en 33.39) en verdiende hiermee de zilveren plek. Arno Tellegen was in zijn klasse pupillen B een klasse apart. Hij wist het baanrecord op de 100 meter tweemaal te verbeteren en bracht het uiteindelijk op 12.34. Ook op de 300 mtr scherpte hij het record aan en bracht het op 30.06. Demi Bartelds werd in haar klasse pupillen C twaalfde. Ze slaagde er net niet in om haar PR op de 300 meter ter verbeteren. Het verschil was slechts 0,05 seconden. Een prima prestatie aangezien ze afgelopen week ziek was geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *