Clinic skeeleronderhoud

Meeste schaatsen liggen weer in het vet. Tijd om de skeelers weer aan te trekken. In samenwerking met van Benthem Sport organiseert DNIJ een informatieavond waarin onderhoud van skeelers centraal staat. Jaap van Benthem zal in zijn winkel speciaal voor DNIJ leden de fijne kneepjes hiervan laten zien en bijbrengen. Onderhoud van lagers en wielen is niet zomaar iets. Wie heeft er niet last gehad van vastgelopen wielen? Hoe voorkom ik dat? Welke lagers kan ik het beste gebruiken? Hoe maak ik ze open en schoon? Hoe smeer ik ze het beste? Welke wielen moet ik gebruiken op welke ondergrond?
Genoeg stof om er een leerzame avond van te maken.
Deze avond zal worden gehouden op vrijdag 5 april van 19:00 tot +/- 20:30 uur bij van Benthem Sport aan de Asselsestraat. Er zijn hier geen kosten aan verbonden.
Om er een leerzame avond van te maken hebben we besloten om de groep uit maximaal 10 personen te laten bestaan. Geef je snel op want vol = vol. Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar info@vanbenthemsport.nl
Als blijkt dat de groep vol is en er is meer belangstelling zullen we meerdere avonden organiseren. Geef je snel op voor deze leerzame avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *