DNIJ VIJFDE OP STEDENTOERNOOI

SAM_1463In Devneter wordt het schaatsseizoen traditioneel afgesloten met ’the battle of the clubs’. Op de onderdelen 500 m langebaan, estafette, mass-start, teampsrint en afvalkoers zetten clubs hun beste team in. En aan het eind krijgt de club met demeeste punten de beker. Dit jaar werd DNIJ vijfde achter Hengelose Ijsclub, Stokvisdennen Dalfsen, Zwolle en Sportief Oost. De klassering had mogelijk een eerste kunnen zijn als niet de verkeerde wissel bij de estafette een diskwalificatie had opgeleverd.In de individuele klassementen waren er heel wat medaillewinnaars voor DNIJ. Babette Buitenhuis haalde goud bij de meisjes pup 500 m. Arno Tellegen zilver bij de jongens pup 500m. En Sabien Wijsman haalde ook zilver bij de dames jun en sen 500 m. Op de teamsprint zette het DNIJ-team met Igor Pieters, Sander Bolink en Richard Uenk de gouden tijd neer in 1.35.71 over 3 ronden. De mass-start bij de dames leverde een zilveren medaille op voor Elisa Dul.
Al met al weer een fantastische afsluiting van het seizoen in Deventer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *