ELISA DUL IN DE MEDAILLES BIJ DE VIKINGRACE

Jaarlijks organiseert Schaatstrainingsclub Rutten een groot internationaal schaatstoernooi op Thialf in Heerenveen. Dit toernooi staat in de schaatswereld bekend als de Viking Race en wordt gezien als de belangrijkste schaatswedstrijd voor de jeugd in de leeftijd van 11 t/m 16 jaar. Officieus wordt het toernooi ook wel het Europese kampioenschap voor de jeugd genoemd. Aan dit toernooi doen totaal 288 jongens en meisjes in de leeftijd van 11 t/m 16 jaar uit de schaatslanden in Europa mee. Elisa Dul werd in dit sterke deelnemersveld vrijdag derde op de 500 meter. De 1000 meter leverde een tweede plaats op. En zaterdag werd de 1000 meter zelfs gewonnen. Heel knap van Elisa. proficiat van alle DNIJ-ers. Uitslagen kan je lezen op de site: http://home.wxs.nl/~anekoop1/wedstrijden1213/uvr13%2011-13.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *