CLINIC BAANWIELRENNEN

SAM_1539Als afsluiting van het winterseizoen was er voor alle leden van de 3 samenwerkende clubs DSO Epe, STG Lochem en DNIJ Apeldoorn een clinic baanwielrennen in de Omnipsorthal. Er waren 43 deelnemers dit jaar. Zij kregen een mooie clincic voorgeschoteld door de trainers van ´De Adelaar´. Meteen na afloop werd er al weer gevraagd dit volgend jaar weer te doen. Het was dus erg goed bevallen. Een leuke happening voor jong en oud. Ook fijn om te zien dat er ook deelname is van De DNIJ/leden die al doorgestoomd zijn naar Jong Oranje of regionale schaatsselecties. Dat maakte het tot een grote reunie. Zie de foto´s. Van het laatste stukje vrij rijden is een filmpje te bekijken via de link Zie ook de twee albums: 1, 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *