DIRK VAN ZOEST WINT LEIDERSPRIJS IN GRONINGEN

De marathonschaatsers van DNIJ deden zondagavond Groningen aan in de schaatsmarathoncompetitie voor Noord Oost Nederland. Meest opvallend op het snelle ijs van Kardinge deze keer was dat Dirk van Zoest de enveloppe voor de leidersprijs mee naar huis mocht nemen. In de categorie C2 kwam hij tijdens de koers het vaakst als eerste over de start/finishstreep. Ook in het klassement van de premiesprints verdiende Dirk een enveloppe: de derde prijs.Verdere hoofdprijzen zaten er voor de 11 deelnemende marathinschaatsers van DNIJ er deze keer niet in.
De resultaten van de DNIJ-ers in e diverse categorie├źn:
M1:
40. Marc den Besten
M2:
24. Diederik Hol
28. Henk Veneman
45.Holger Peters
47. Jan Tijmes
C1:
20. Pieter van Kruistum
C2:
14. Dirk van Zoest
17. Thijs Kolkman
19. Rene den Besten
36. Peter Trip
40. Frank Jan Mennink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *