Tien DNIJ-ers voor Gewest Gelderland

Op 6 en 7 december wordt in Deventer de internationale Paul Schoemaker Memorial verreden. Op 7 dec is in Groningen de wedstrijd om de Kardingebokaal. Beide wedstrijden voor gewestelijke teams. Voor de gewestelijke ploegen van Gelderland worden 10 DNIJ jeugdschaatsers uitgenodigd. Famke Minnee, Savannah Brandes, ZoƩ Tiemens, Iris van Beek, Arno Tellegen, Betty Bosma, Jethel Bos, Peter Toorneman en Evert Scholten mogen de Gelderse kleuren gaan verdedigen.
Voor het Overijsselse team zullen de gewestelijke selectierijders Iris Willemsen, Sabien Wijsman, Elisa Dul en Babette Buitenhuis gaan uitkomen. Sanne in ’t Hof is helaas nog geblesseerd. Al met al 15 DNIJ troeven in deze wedstrijden.

2 Comments

  1. Jolanda | |

    10 DNIJ jeugdschaatsers? Ik zie maar 9 namen…

  2. Margreet | |

    Sven Tellegen, ook lid van DNIJ, hij komt voor de gelderse selectie uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *