DNIJ SCHAATSERS WINNEN KLAARBEEKBOKAAL


Vrijdagmorgen werd op de kunstijsbaan´De Scheg´ in Deventer door verschillende clubs gestreden om de Klaarbeekbokaal. Een interclubwedstrijd die ieder jaar georganiseerd wordt door DSO uit Epe. Jaarlijks strijden B en C junioren van verschillende clubs op de 500 en 1000 meter om de Klaarbeekbokaal.
Dit jaar werd de clubbeker gewonnen door DNIJ. Voor STD uit Doniaga en Stokvisdennen en STC Rutten. Met een 3e plaats op de 500 meter voor Babette Buitenhuis, een 1e plaats op de 1000 meter voor Claudia Nieuwenhuis en een eerste plaats op de 1000 meter voor Peter Toorneman werden al diverse medailles en punten gescoord. Mika van Essen completeerde met twee vijfde plaatsen de totaalscore voor DNIJ.
De uitslagen zijn te vinden op www.knsboost.nl bij kalender en dan klassement club 3 janauri.

Op de foto´s de medaillewinnaars en het totale team met vlnr Peter Toorneman, trainer-coach Henk Veneman, Claudia Nieuwenhuis, Babette Buitenhuis en Mika van Essen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *