DNIJ WINT THEO DE WALSTROFEE


Op de kunstijsbaan Twente werd zaterdagavond gestreden om de Theo de Walstrofee. Pupillen van schaatsclubs uit o.a. Utrecht, Alkmaar, Assen, Hengelo, Enschede en dus ook DNIJ Apeldoorn streden op 100, 300, 500 of 1000m. Met de bedoeling dat de 8 deelnemers per club in totaal de meeste punten scoren. Die club mocht de Theo de Walstrofee een jaar in de prijzenkast zetten. Naast de 8 leden die voor DNIJ uitkwamen, schaatsten ook nog een een 4 tal DNIJ-leden mee in het team van DSO uit Epe.
Van ieder van de 8 leeftijdcategorieën werden de eerste drie gehuldigd met een medaille voor de persoonlijke prestatie. Van de DNIJ-leden mochten Melchior Treffers (zilver), Quinty Vos (zilver), Famke Minnee (goud), Zoë Tiemens (brons) en Savannah Brandes (zilver) de gang naar het podium maken om hun medaille omgehangen te krijgen. (Zie foto’s)
Na de individuele medailles werd met spanning de einduitslag voor de beste clubprestatie bekend gemaakt. STG Koggenland en De Scheuvelloper uit Assen werden gedeeld tweede en de Theo de Walstrofee voor beste clubprestatie ging naar….. DNIJ!
De uitslagen zijn te lezen via de link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *