FRANK MENNINK WINT C2 MARATHON IN GRONINGEN


In de marathoncompetitie NoordOost drukten in de C2 klasse de DNIJ-ers al steeds vaker hun neus aan het venster. Een podiumklassering kon niet lang meer uitblijven. Frank Mennink haalde in Groningen het huzarenstukje uit door met een rondevoorsprong de eerste plaats in Groningen binnen te halen. Het rondje voorsprong was helemaal een Gelderse aangelegenheid want het werd samen behaald met Willem van Essen uit Vaassen die tweede werd. Achter dit vuurwerk leverde Dirk van Zoest ook goed werk af door in de klassementssprints als tweede te eindigen en de finale eindsprint bracht Dirk de zesde plaats. Thijs Kolkman werd 14e, Rene den Besten 19e en Peter Trip 38e.
Bij de masters 1 reed Marc den Besten goed uit in het peloton en werd in de eindsprint 21e. Henk Veneman startte goed bij de M2 door in de eerste premiesprint derde te worden. Hij kon het geen vervolg geven toen hij betrokken raakte bij een valpartij.
Alle uitslagen en klassementen zijn hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *