IJSTIJD Winterspelen

Tijdens de openingsuren op de ijsbaan bij Paleis het Loo is er een groep jongens en meiden geselecteerd die Apeldoorn zullen vertegenwoordigen tijdens de Ijstijd Winterspelen op Coolste Baan van Nederland. Dit is de kunstijsbaan die is aangelegd in het Olympisch stadion in Amsterdam waar je vanaf 1 februari kan schaatsen in een historische omgeving. De jongens en meiden gaan hier een ploegenachtervolging rijden, een 400 meter en een wedstrijd ijshockey spelen. In de selectie zitten ook een aantal DNIJ-ers, die de eer namens de club hoog houden. Op de foto hieronder zie je alle teamleden staan.

Tijdens de Winterspelen zal Zappsport een reportage maken, die wordt uitgezonden op 23 februari om 08:40 uur, dus wie weet zie je “onze” kanjers terug op TV.

Namens DNIJ wensen wij de Apeldoornse selectie heel veel succes en vooral heel veel plezier tijdens de Ijstijd Winterspelen! Zet hem op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *