FLEVOBOKAAL 4 FEBRUARI

Dinsdagavond werd op de ijsbaan Flevonice in Biddinghuizen door masters marathonschaatsers gestreden voor punten in het klassement voor de Flevobokaal.
Dit keer stonden er in de drie categorie├źn 7 DNIJ-ers aan de start.
Bij de heren 60 + kon Henk Veneman de wedstrijd over 30 km niet uitrijden. Na een valpartij bij de marathon in Groningen is de heup nog niet hersteld en na 9 km werd de strijd gestaakt. Reinder Kruk werd in deze klasse 19e. Bij de masters 50+ moest Jan Tijmes na 18 km stoppen vanwege blaarvorming in zijn (nieuwe) schaatschoenen. Bij de heren 40 + 4 DNIJ-ers aan de start. In de snelle wedstrijd ( 3 mensen reden vooruit en daar werd op gejaagd) kon Marc den Besten zich handhaven in het peloton en finishte als 39e. Dirk van Zoest, rene den Besten en Jan Tanis zaten in een groepje achter het peloton en werden respectievelijk 39e, 40e en 41e.
Uitslagen en klassementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *