6 DNIJ-ers NAAR TALENTENGROEP OF SELECTIES

Zo aan het eind van het seizoen blikken de schaatsgewesten Gelderland en Overijssel al wer uit naar volgend schaatsseizoen. En worden stappen gezet om de talentengroepen en selecties voor volgend jaar rond te krijgen. Een week geleden werd bekend dat Arno Tellegen en Mika van Essen naar respectievelijk de selectie Gelderland en de baanselectie Deventer doorstromen. Dat meldden we al op de site. Nu is ook duidelijk dat nog eens 4 DNIJ-schaatssters voor volgend jaar uitgenodigd worden voor de talentengroep van de baan in Deventer. Famke Minnee, Savannah Brandes, ZoĆ« Tiemens en Iris van Beek werden uitgenodigd voor de talentengroep baan Deventer van het gewest Overijssel. Naast die vier rijders zal nog een DNIJ-er betrokken zijn bij deze talentengroep. Igor Pieters loopt stage voor z’n trainersopleiding bij de baanselectie van Gewest Overijssel en zal ook betrokken worden bij de trainingen van de talentengroep. Daarnaast zal Igor ook 1 avond in de week betrokken blijven bij onze jeugd als DNIJ-trainer.
Naast de uitnodiging voor de talentengroep Deventer ontving Famke Minnee ook een uitnodiging van het gewest Gelderland om als schaatstalent eenmaal in de week mee te trainen met deze selectie. Famke gaat nog een definitieve keus maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *